Veckan som gick!

by - 18:32

Tisdag 28. okt:
Vi äter frukost och alla morgonbestyr sköts om till fammo och faffa kommer kl. 7 för att sköta. Vi styr kosan norrut för att "tvinga" ut bebisen med igångsättning. Blir undersökt och får beskedet att de har för lite personal och det har kommit in fler än väntat under natten så de har ingen tid med mig idag... hmm... far därifrån lite förstummade och handlar tårtgrejer till Storebror.

Väl hemma igen firar vi Storebrors 7-årsdag en dag för tidigt! Med en snabbt ihopslängd batmantårta... lyckades glömma marsipanen i kassan, så märket blev inte så snyggt!



Onsdag 29. okt:
Vaknar kl. 4.30, allt annat än utvilad, inför den stora dagen av att (då ännu) Lillebror vägrar sova mera... han ligger och vrider sig i vårt rum ända till kl. 6 när vi ska stiga upp. Fammo och faffa kommer igen för att sköta och vi styr kosan norrut...
Dagen går långsamt och inget händer trots tre doser medicin... kl. 21 åker Gubben hem och jag tar kväll...

Torsdag 30. okt:
Efter kl. 02 börjar det hända något... duschar varmt och länge och sms'ar Gubben kl. 03. Kl. 04 kommer Gubben och kroppen är i full gång! Kl. 05.12 är en liten gosse född!
Gubben åker hem och återkommer på eftermiddagen med de två stora vildingarna.





Fredag 31. okt:
Sover just ingenting under hela natten eftersom rumskamratens och min egen krabat verkar ha en överenskommelse om att inte vara nöjda samtidigt... Sover hela förmiddagen istället och till eftermiddagen kommer först moffa och sedan husfolket och hälsar på.

Lördag 1. nov:
Hemfärdsdag! Barnläkargranskning, dusch, moffa och fru på besök, husfolket hämtar oss...

Söndag 2. nov:
Skön hemmadag! Slappar och slöar och bara myser...

Måndag 3. nov:
Vardagen knackar på! L ska till skolan och livet rullar på. Skönt att plocka i diskmaskin och kunna hänga tvätt utan att magen är i vägen!

Tisdag 4. nov:
Löner betalas, verifikat bokförs, stygn lossnar och M bara sover och sover... kan inte beskriva känslan av att kunna dammsuga utan foglossning!

You May Also Like

4 kommentarer

  1. Grattis till den tredje gossen...blir en bra början på fotbollslaget ;)

    SvaraRadera
  2. Grattis Grattis. . . Ska själv gå igenom det där om ca 40 dagar. . .

    SvaraRadera