Kalasfejande

by - 13:36

Idag har jag börjat kalasstädandet!
Vi har haft otroligt mycket flugor här i sommar så nu har jag tvättat bort flugskitar från fönster- och dörrkarmar. Jag har dessutom tvättat några fönster och tänk vilken fin utsikt man får! Gossarnas rum har den senaste tiden hållts ganska städat så det rummet vållar inga större problem, bara lite dammtorkning här och där. Egentligen är det ju så med resten av rummen också... men man måste ju städa för själva städandets skull :-)

Vi var till Haparanda i helgen. Det var kul att komma bort och få göra något annat. Vi sov på hotell med Lillebror. Storebror fick vara hos moppa och bamma. Innan vi for köpte vi en resesäng. Pratade mycket om det redan när Storebror var liten men det blev aldrig av att köpa en. Men nu kom vi oss äntligen för och skulle veckla ut och ställa upp den på lördagskvällen på hotellet... Hmm... Hur vi än försökte så verkade det vara helt omöjligt! Till slut fick vi vika ihop den igen och när vi då tog upp den på nytt så funkade det hur lätt som helst. Tänka sig!
Med oss hem hade vi bilen full av småprylar för olika hörn och vrår i huset. Storebror hade med sig tranbär hem och nu funderar jag på något att göra av dem till lördagen - oktobers höjdpunkt!

You May Also Like

0 kommentarer